info@ekskurzije.ba Sarajevo: 033 555 111 | Travnik: 030 540 855 | Mostar: 036 556 200
Screen Shot 02-20-19 at 01.31 PM
12 ˚c Austrija
Cijena programa: 229,00 KM

Beč / 1.Mart

4 dana 2 noćenja sa doručkom

TERMINSKI POLAZAK: 28.02.2019.g.

CIJENA PROGRAMA – 229,00 KM
-rađeno na bazi 35 putnika/uplata

U cijenu programa je uključeno:

  • Prijevoz modernim turističkim autobusima (klima, WC, TV/DVD);
  • Smještaj u hotelu 3* na bazi 2 noćenja sa doručkom u ½  i 1/3 sobama;
  • Posjeta SCS-u i Parndorfu;
  • Organizacija putovanja i vodička služba;

U cijenu programa nije uključeno:

  • Putničko-zdravstveno osiguranje (2,00 KM po danu/osobi do 60god);
  • Fakultativni izleti;
  • Doplata za jednokrevetnu sobu;
  • Provizija za kartično plaćanje na rate -8%;
  • Indiviudalni troškovi;

1.i 2.dan Sarajevo - Beč

Polazak ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu u večernjim satima cca 21:00h. Noćna vožnja uz pauze po potrebi grupe. Dolazak u Beč prijepodnevnim satima. Odlazak u PARNDORF. Slobodno vrijeme za shopping. Nastavak putovanja u pravcu shopping centra SCS - jedan od najpoznatijih shopping centara u Beču, koji u svojoj ponudi ima izbor dizajnerskih brendova, koji su pristupačniji našem tržištu. Nalazi se južno od Beča, u mjestu Vosendorf. U njemu ima preko 330 prodavnica, među kojima su i najpoznatije robne marke (Zara, H&M, C&A, Guess, Benetton, Ikea itd.). Slobodno vrijeme za shopping do check in-a. Sastanak grupe i polazak prema hotelu. Kasni check in u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

3.dan Beč - loko tour - Schonbrunn

Doručak. Nakon doručka, fakultativni polazak do centra i obilazak grada: Karlsplatz i Karlskirche, zgrada Musikverein u kojoj se održava čuveni Bečki novogodišnji koncert, Secession, Naturhistorisches Museum, Kunsthistorisches Museum, MuseumsQuarter, veliki kružni bulevar Ringstrasse sa Parlamentom, Burgtheatrom, Rathaus, Votivkirche. Šetnja kroz Heldenplatz i Hofburg do Stephansplatz i Stephansdom. Nakon obilaska grada mogućnost fakultativne posjete Schönbrunn Zoo vrtu u Beču koji je najstariji zoološki vrt i već je proglašen najboljim europskim zoološkim vrtom u četiri navrata. Svake godine više od dva milijuna posjetitelja dolazi vidjeti bebu pandu, novorođenčad slonova i mnoge druge rijetke životinje. Više od 500 životinjskih vrsta - od sibirskih tigrova i nilskih konja do rogatih nosoroga - tamo živi. Dodatno slobodno vrijeme.Sastanak grupe i zajednički povratak u hotel u večernjim satima.

4.i 5.dan Bratislava - odredište

Doručak. Check-out iz hotela i polazak prema Bratislavi. Mogućnost fakultativnog razgleda grada u pratnji vodiča. Obilazak Bratislave i njenih najznačajnijih znamenitosti: brdo Slavin, tvrđava, katedrala Sv. Martina, Biskupska palata, palata Gasković Reduta, starogradski trg sa Rolandovom fontanom. Slobodno vrijeme za shopping u obližnjem tržnom centru Eurovea (https://eurovea.sk/). Sastanak grupe i polazak prema BiH u dogovoreno vrijeme. Dolazak u BiH u ranim jutarnjim satima iza ponoći.

ZA OVO PUTOVANJE VRIJEDE OPĆI USLOVI PUTOVANJA ZA TURISTIČKE ARANŽMANE „VTA agencije“ 2012. godine NAPOMENA: Agencija zadržava pravo izmjene cijene u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika, te eventualnog poremećaja tržišnih vrijednosti, kao i izmjenu rute kretanja.