info@ekskurzije.ba Sarajevo: 033 555 111 | Travnik: 030 540 855 | Mostar: 036 556 200
Screen Shot 02-14-17 at 01.20 PM
8 ˚c Austrija
Cijena programa: od 159,00 KM

Beč – Dan Zaljubljenih

Zaljubite se u BEČ

TERMIN POLASKA: 16.02.2018.g.

FIRST MINUTE CIJENA – 159,00 KM

Za prvih 15 uplata/osoba

CIJENA PROGRAMA – 189,00 KM

Rađeno na bazi 35 putnika/uplata

U cijenu programa je uključeno:

  • Prijevoz modernim turističkim autobusima (klima, WC, TV/DVD);
  • Smještaj u hotelu 3* na bazi 1 noćenja sa doručkom u ½  i 1/3 sobama;
  • Organizacija putovanja i vodička služba.

U cijenu programa nije uključeno:

  • Putničko-zdravstveno osiguranje (2,00 KM po danu/osobi do 60god);
  • Fakultativni izleti;
  • Doplata za jednokrevetnu sobu;
  • Provizija za kartično plaćanje na rate;
  • Indiviudalni troškovi;

1.i 2.dan Sarajevo - Beč

Polazak ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu u večernjim satima cca 20:00h. Vožnja preko Hrvatske i Slovenije uz usputna stajanja po potrebi grupe. Noćna vožnja. U jutarnjim satima dolazak u Beč, te odlazak do shopping centra SCS, koji je najveći tržni centar u Beču i drugi u Evropi sa 330 prodavnica i 4.500 zaposlenih. Slobodno vrijeme za shopping u trajanju cca 2h u radnjama poznatih svjestkih brendova (C&A, H&M, PRIMARK, Hugo Boss, Jack Wolfskin, Lacoste, Müller, Vero Moda, Zara, Pull&Bear, Levi&s, Geox i brojni drugi). Nastavak vožnje prema centru Beča. Mogućnost za fakultativno razgledanje grada u pratnji vodiča: Karlsplatz i Karlskirche, zgrada Musikverein u kojoj se održava čuveni Bečki novogodišnji koncert, Secession, Naturhistoriches Museum, Kunsthistoriches Museum, Museum Quarter, veliki kružni bulevar Ringstrasse sa Parlamentom, Rathaus... Šetnja kroz Heldenplatz i Hofburg do Stephansplatza. U poslijepodnevnim satima cca 14:00h odlazak u hotel. Smještaj grupe. Slobodno vrijeme za odmor. U večernjim satima javnim gradskim prijevozom odlazak na poznati Božićni sajam koji se nalazi ispred Gradske vijećnice. Slobodno vrijeme za probu kuhanog vina, ili bečke kobasice... Povratak u hotel. Noćenje.

3.dan Beč - Schonbrunn - Sarajevo

Doručak. Odjava iz hotela u jutarnjim satima. Slobodno vrijeme u centru Beča ili mogućnost fakultativnog odlaska do čuvenog dvorca Schönbrunn, jedne od najpoznatijih carskih palata svijeta. Osjetite aristokratski duh u apartmanima Franje Josifa, kročite u sobe Marije Terezije ili zastanite usred Velike Galerije gdje su uz bečki valcer uživale najuticajnije ličnosti Evrope XVIII i XIX veka. Uđite u lavirint romantičnih staza u carskom parku i učinite Vaš boravak u Schönbrunn-u nezaboravnim. Polazak prema BiH u poslijepodnevnim satima. Vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku uz pauze po potrebi grupe. Dolazak na odredište u ranim jutarnjim satima. Kraj programa.

ZA OVO PUTOVANJE VRIJEDE OPĆI USLOVI PUTOVANJA ZA TURISTIČKE ARANŽMANE „VTA agencije“ 2012. godine NAPOMENA: Agencija zadržava pravo izmjene cijene u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika, te eventualnog poremećaja tržišnih vrijednosti, kao i izmjenu rute kretanja.