info@ekskurzije.ba Sarajevo: 033 555 111 | Travnik: 030 540 855 | Mostar: 036 556 200
beograd
15 ˚c Srbija
Cijena programa: 155,00 KM

Beograd / 1.Mart

3 dana 2 noćenja sa doručkom

TERMIN POLASKA: 01.03.2019.g.

CIJENA PROGRAMA – 155,00 KM
-rađeno na bazi 35 uplata/osoba

U cijenu programa je uključeno:

  • Prijevoz autobusima visoke turističke klase (klima, tv-dvd, audio…);
  • Smještaj u hotelu  3*na bazi 2 noćenja sa doručkom u 1/2;1/3; sobama (po izboru);
  • Organizacija putovanja i vodička služba.

U cijenu programa nije uključeno:

  • Putničko-zdravstveno osiguranje (2,00 KM po danu/osobi do 60god.);
  • Turistička taksa koja se plaća u hotelu – 1,5 EUR/ po osobi;
  • Fakultativni izleti (opcija će biti ponuđena na putovanju);
    Loko tour – 10,00 EUR;
  • Provizija za kartično plaćanje na rate – 8%;
  • Individualni troškovi;

1.dan Sarajevo / Beograd

Polazak ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu u jutarnjim satima cca 06:00h. Vožnja u pravcu Zvornika. Dolazak u Beograd u prijepodnevnim satima. Smještaj u hotel - cca 14:00h. Slobodno vrijeme. U poslijepodnevnim satima mogućnost odlaska do Knez Mihailove. Slobodno vrijeme za šetnju i shopping. Mogućnost za fakultativni odlazak na večeru na Skadarliji. Povratak u hotel. Noćenje.

2.dan Beograd / Loko tour

Doručak. Mogućnost za fakultativno panoramsko razgledanje Beograda u pratnji lokalnog vodiča. Panoramska vožnja Novim Beogradom, gdje prolazimo pored Beogradske arene, Sava centra, Velesajma. zatim prolazak pored Hrama Sv.Save, Trga Slavije, Terazije, Parlamenta, Palata, itd. Dolazak do Kalemegdana. Zatim slobodno vrijeme u Knez Mihailovoj. Povratak u hotel u dogovoreno vrijeme, ili indiviudalan povratak. U večernjim satima mogućnost za fakultativni odlazak u jedan od mnogobrojnih restorana na Skadarliji, gdje ćete uz poznatu gastro ponudu i razonodu uživati u Boemskoj četvrti. Zabava do kasnih večernjih sati. Povratak u hotel. Noćenje.

3.dan Beograd / Sarajevo

Doručak. Odjava iz hotela. Odlazak do tržnog centra Ušće. Slobodno vrijeme za shopping. Povratak prema BIH u poslijepodnevnim satima - cca 15:00h. Dolazak na odredište u kasnim večernjim satima - cca 22:00h. Kraj programa.

Cijena aranžmana je kalkulisana na bazi 35 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cijene ili otkaz putovanja uz prethodno obavještenje min 5-7 dana prije započetog putovanja. Ukoliko se putovanje otkaže, agencija je dužna pet dana prije polaska na putovanje obavijestiti sve klijente koji su izvršili rezervaciju i uplatu programa. Rezervacija se ne smatra bez uplate avansnog dijela.