info@ekskurzije.ba Sarajevo: 033 555 111 | Travnik: 030 540 855 | Mostar: 036 556 200
belgrade1
14 ˚c Srbija
Cijena programa: 129,00 KM

Beograd – Novembar

Beograd – Novi Sad 

3 dana 2 noćenja sa doručkom

TERMINSKI POLAZAK: 24.11.2017.g.

CIJENA PROGRAMA – 129,00 KM

-rađeno na bazi 35 uplata/osoba

U cijenu programa je uključeno:

  • Prijevoz modernim autobusima visoke turističke klase (WC, TV, DVD, klima);
  • Smještaj u hotelu 3* na bazi 2 noćenja sa doručkom u 1/2 i 1/3 sobama;
  • Organizacija putovanja i vodičko osoblje;

U cijenu programa nije uključeno:

  • Putničko-zdravstveno osiguranje (2,00 KM po danu/osobi do 60god.),
  • Fakultativne izlete (opcija će biti ponuđena na putovanju);
  • Doplata za jednokrevetnu sobu;
  • Provizija za kartično plaćanje;
  • Individualne troškove;

1.dan odredište – Beograd / četvrtak na petak

Polazak u Petak, u ranim jutarnjim satima cca 02:00h ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu. Dolazak u jutarnjim satima u Beograd. Slijedi odlazak do Kalemegdana i poznate Knez Mihailove ulice. Objašnjenja u vezi zamjene novca i vrijeme za kraći predah. Sastanak grupe. Povratak u hotel. Check in u hotel cca 14:00h. Slobodno vrijeme. Odmor. U kasnim popodnevnim satima mogućnost za fakultativnu plovidbu Dunavom (uz razonodu i panoramski pogled na Beograd). Slobodno vrijeme. Noćenje.

2.dan Beograd - loko tour - Skadarlija

Doručak. Mogućnost za fakultativno panoramsko razgledanje Beograda u pratnji vodiča. Panoramska vožnja Zemunom i Novim Beogradom. Putem prolazimo pored Beogradske arene, Sava centra, Velesajma. Po prelasku na drugu obalu Save odlazak do Kalemegdana i posjeta beogradskoj tvrđavi koja je sadašnji oblik dobila u 18 st. Slobodno vrijeme, potom i crkve sv. Save, Trg Slavija, Parlament, Gradska Vijećnica, Terazije, Kraljevska i Bijela palača. U večernjim satima mogućnost za fakultativni odlazak na večeru u Skadarliju. Ova ulica iz 19 st. je umjetnička četvrt Beograda, puna galerija i suvenirnica napoznatija je po svojim restoranima. Po završenom razgledu slobodno vrijeme. Zatim mogućnost fakultativnog odlaska na poznate splavove koji su neizostavan dio beogradskog noćnog života ili jedan od mnogobrojnih restorana (TRI ŠEŠIRA) uz poznatu gastro ponudu i razonodu uz svirače.. Zabava do kasnih sati. Sastanak u dogovoreno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

3.dan Beograd – shopping ili Novi Sad- odredište

Doručak. Check out iz hotela. Odlazak u tržni centar Ušće. Slobodno vrijeme za shopping. Ili mogućnost za fakultativni odlazak u Novi Sad. Po dolasku obilazak grada u pratnji vodiča. Slobodno vrijeme. Polazak prema BIH u poslijepodnevnim satima. Dolazak na odredište u kasnim večernjim/ranim jutarnjim satima. Kraj programa.

Cijena aranžmana je kalkulisana na bazi 35 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cijene ili otkaz putovanja uz prethodno obavještenje min 5-7 dana prije započetog putovanja. Ukoliko se putovanje otkaže, agencija je dužna pet dana prije polaska na putovanje obavijestiti sve klijente koji su izvršili rezervaciju i uplatu programa. Rezervacija se ne smatra bez uplate avansnog dijela.