info@ekskurzije.ba Sarajevo: 033 555 111 | Travnik: 030 540 855 | Mostar: 036 556 200
Screen Shot 11-30-17 at 02.03 PM
11 ˚c Srbija
Cijena programa: od 119,00 KM

Beograd – Dan Zaljubljenih

Beograd + Novi Sad

3 dana 2 noćenja sa doručkom

TERMIN POLASKA: 16.02.2018.g.
-četvrtak na petak

FIRST MINUTE CIJENA: 119,00 KM
-za uplate do 31.12.2017.g.

CIJENA PROGRAMA: 149,00 KM
-rađeno na bazi 35 uplata/osoba

U cijenu programa je uključeno:

  • Prijevoz autobusima visoke turističke klase (klima, tv-dvd, audio…);
  • Smještaj u hotelu  3*na bazi 2 noćenja sa doručkom u 1/2;1/3; sobama (po izboru);
  • Organizacija putovanja i vodička služba.

U cijenu programa nije uključeno:

  • Putničko-zdravstveno osiguranje (2,00 KM po danu/osobi do 60god.);
  • Turistička taksa koja se plaća u hotelu – 1,5 EUR/ po osobi;
  • Fakultativni izleti (opcija će biti ponuđena na putovanju);
    Loko tour – 7,00 EUR, Plovidba – 15,00 EUR; Ulaznice za Sajam;
  • Individualni troškovi;
  • Provizija za kartično plaćanje na rate;

1.dan Sarajevo / Beograd

Polazak ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu u Petak u ranim jutarnjim satima - 04:00h. Vožnja u pravcu Zvornika. Dolazak u Beograd u prijepodnevnim satima. Smještaj u hotel - cca 14:00h. Slobodno vrijeme. U večernjim satima mogućnost fakultativnog odlaska u jedan od mnogobrojnih restorana (TRI ŠEŠIRA) uz poznatu gastro ponudu i razonodu uz svirače... Zabava do kasnih sati. Sastanak u dogovoreno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

2.dan Beograd / Loko tour

Doručak. Mogućnost za fakultativni obilazak grada u pratnji lokalnog vodiča: Panoramska vožnja Zemunom i Novim Beogradom. Putem prolazimo pored Beogradske arene, Sava centra, Crkve Sv. Save, Trga Slavije, Terazije, Kraljevske i Bijele palata. Mogućnost fakultativnog odlaska u Kuću Cveća. Obilazak završavamo posjetom Kalemegdanu, i Knez Mihalovoj. Slobodno vrijeme za šetnju i shopping. U večernjim satima mogućnost fakultativnog odlaska u jedan od mnogobrojnih restorana (TRI ŠEŠIRA) uz poznatu gastro ponudu i razonodu uz svirače... Zabava do kasnih sati. Sastanak u dogovoreno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

3.dan Novi Sad / Sarajevo

Doručak. Check out iz hotela. Polazak prema Novom Sadu. Po dolasku mogućnost za fakultativno razgledanje u pratnji vodiča. Slobodno vrijeme za šetnju i shopping. Povratak prema BIH u poslijepodnevnim satima. Dolazak na odredište u kasnim večernjim satima. Kraj programa.

Cijena aranžmana je kalkulisana na bazi 35 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cijene ili otkaz putovanja uz prethodno obavještenje min 5-7 dana prije započetog putovanja. Ukoliko se putovanje otkaže, agencija je dužna pet dana prije polaska na putovanje obavijestiti sve klijente koji su izvršili rezervaciju i uplatu programa. Rezervacija se ne smatra bez uplate avansnog dijela.