info@ekskurzije.ba Sarajevo: 033 555 111 | Travnik: 030 540 855 | Mostar: 036 556 200
belgrade1
14 ˚c Srbija
Cijena programa: od 119,00 KM

Beograd – 8.Mart

Beograd – Novi Sad / Dan Žena

3 dana 2 noćenja sa doručkom

TERMINSKI POLAZAK: 08.03.2018.g.
-srijeda na četvrtak

FIRST MINUTE CIJENA: 119,00 KM
-za uplate do 17.01.2018.g.

CIJENA PROGRAMA: 145,00 KM
-rađeno na bazi 35 uplata/osoba

U cijenu programa je uključeno:

  • Prijevoz modernim autobusima visoke turističke klase (WC, TV, DVD, klima);
  • Smještaj u hotelu 3* na bazi 2 noćenja sa doručkom u 1/2 i 1/3 sobama;
  • Odlazak do Novog Sada;
  • Organizacija putovanja i vodičko osoblje;

U cijenu programa nije uključeno:

  • Putničko-zdravstveno osiguranje (2,00 KM po danu/osobi do 60god.),
  • Fakultativne izlete (opcija će biti ponuđena na putovanju);
  • Individualne troškove;
  • Provizija za kartično plaćanje na rate;

1.dan Sarajevo – Beograd / srijeda na četvrtak

Polazak u Četvrtak, u ranim jutarnjim satima cca 04:00h ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu. Dolazak u prijepodnevnim satima u Beograd. Slijedi odlazak do Kalemegdana i poznate Knez Mihailove ulice. Objašnjenja u vezi zamjene novca i vrijeme za kraći predah. Odlazak u hotel na check in cca 14:00h. Slobodno vrijeme. Odmor. U večernjim satima mogućnost za fakultativni odlazak na Skadarliju (TRI ŠEŠIRA) gdje Vas očekuje nezaboravna osmomartovska zabava. Povratak u hotel. Noćenje.

2.dan Beograd - loko tour - Skadarlija

Doručak. Mogućnost za fakultativno panoramsko razgledanje Beograda u pratnji vodiča. Panoramska vožnja Zemunom i Novim Beogradom. Putem prolazimo pored Beogradske arene, Sava centra, Velesajma. Po prelasku na drugu obalu Save odlazak do Kalemegdana i posjeta beogradskoj tvrđavi koja je sadašnji oblik dobila u 18 st. Slobodno vrijeme, potom i crkve sv. Save, Trg Slavija, Parlament, Gradska Vijećnica, Terazije, Kraljevska i Bijela palača. U večernjim satima mogućnost za fakultativni odlazak na večeru u Skadarliju (TRI ŠEŠIRA) uz poznatu gastro ponudu i razonodu uz svirače. Zabava do kasnih sati. Povratak u hotel. Noćenje.

3.dan Beograd / Shopping - Novi Sad / Sarajevo

Doručak. Check out iz hotela. Odlazak u tržni centar Ušće. Slobodno vrijeme za shopping. Zatim u podnevnim satima polazak prema Novom Sadu. Po dolasku obilazak grada u pratnji vodiča. Slobodno vrijeme. Polazak prema BIH u predvečernjim satima. Dolazak na odredište u kasnim večernjim/ranim jutarnjim satima. Kraj programa.

Cijena aranžmana je kalkulisana na bazi 35 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cijene ili otkaz putovanja uz prethodno obavještenje min 5-7 dana prije započetog putovanja. Ukoliko se putovanje otkaže, agencija je dužna pet dana prije polaska na putovanje obavijestiti sve klijente koji su izvršili rezervaciju i uplatu programa. Rezervacija se ne smatra bez uplate avansnog dijela.