info@ekskurzije.ba Sarajevo: 033 555 111 | Travnik: 030 540 855 | Mostar: 036 556 200
Screen Shot 11-15-18 at 11.37 AM 001
11 ˚c Srbija
Cijena programa: 189,00 KM

Beograd – Nova godina

3 dana 2 noćenja sa doručkom

TERMINSKI POLAZAK: 30.12.2018.g.

CIJENA PROGRAMA – 189,00 KM
-rađeno na bazi 35 uplata/osoba

U cijenu programa je uključeno:

  • Prijevoz modernim autobusima visoke turističke klase (WC, TV, DVD, klima);
  • Smještaj u hotelu 3* na bazi 2 noćenja sa doručkom u 1/2 i 1/3 sobama;
  • Organizacija putovanja i vodičko osoblje;

U cijenu programa nije uključeno:

  • Putničko-zdravstveno osiguranje (2,00 KM po danu/osobi do 60god.),
  • Turistička taksa – 1,5 EUR (plaća se na recepciji);
  • Fakultativne izlete (opcija će biti ponuđena na putovanju);
  • Provizija za kartično plaćanje na rate – 8%;
  • Individualne troškove;

1.dan odredište - Beograd

Polazak ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu u nedjelju u ranim jutarnjim satima - cca 06:00h. Dolazak u prijepodnevnim satima u Beograd. Check in u hotel cca 14:00h. Slobodno vrijeme. Odmor. U predvečernjim satima odlazak do Knez Mihailove. Slobodno vrijeme za šetnju i shopping. Mogućnost za fakultativni odlazak na Skadarliju u jedan od restorana na večeru i zabavu zagrijavanja pred novu godinu. Povratak u hotel.Noćenje.

2.dan Beograd - loko tour - Doček Nove godine

Doručak. Mogućnost za fakultativno panoramsko razgledanje Beograda u pratnji vodiča. Panoramska vožnja, gdje putem prolazimo pored Beogradske arene, Sava centra, Velesajma. Po prelasku na drugu obalu Save odlazak do Kalemegdana i posjeta beogradskoj tvrđavi koja je sadašnji oblik dobila u 18 st. Slobodno vrijeme, potom i crkve sv. Save, Trg Slavija, Parlament, Gradska Vijećnica, Terazije, Kraljevska i Bijela palača. Slobodno vrijeme. Doček Nove godine na trgu. Povratak u hotel. Noćenje.

3.dan Beograd - shopping - odredište

Doručak. Check out iz hotela. Slobodno vrijeme. Mogućnost odlaska do tržnog centra. Slobodno vrijeme za shopping. Polazak prema BIH u poslijepodnevnim satima - cca 16:00h. Dolazak na odredište u kasnim večernjim satima. Kraj programa.

Cijena aranžmana je kalkulisana na bazi 35 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cijene ili otkaz putovanja uz prethodno obavještenje min 5-7 dana prije započetog putovanja. Ukoliko se putovanje otkaže, agencija je dužna pet dana prije polaska na putovanje obavijestiti sve klijente koji su izvršili rezervaciju i uplatu programa. Rezervacija se ne smatra bez uplate avansnog dijela.