info@ekskurzije.ba Sarajevo: 033 555 111 | Travnik: 030 540 855 | Mostar: 036 556 200

Budimpešta / Nova godina

Budimpešta

4 dana 2 noćenja sa doručkom

Budimpešta, glavni grad Mađarske i sinonim za Pariz istočne Evrope. Dugogodišnja tradicija, bogata historija, raskošna umjetnost i gastronomska ponuda su izazovi koji vas čekaju. Grad umjetnosti, muzike, plesa i veselja. Kraljica te čeka!

TERMIN POLASKA: 29.12.2017.g.

CIJENA PROGRAMA: 225,00 KM

Rađeno na bazi 35 uplata / putnika

U cijenu programa je uključeno:

  • Prijevoz autobusima visoke turističke klase (klima, WC, TV/DVD);
  • Smještaj u hotelu 3* na bazi 2 noćenja sa doručkom  u ½ i 1/3 sobama;
  • Organizacija putovanja i vodička služba;

U cijenu programa nije uključeno:

  • Putničko zdravstveno osiguranje (2,00 KM po danu/osobi do 60god);
  • Fakultativni izleti (Plovidba Dunavom 15,00 EUR, Loko tour 15,00 EUR, Čarda 28,00 EUR);
  • Doplata za jednokrevetnu sobu (na upit);
  • Provizija za kartično plaćanje na rate;

1.i 2.dan Sarajevo - Budimpešta

Polazak ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu u večernjim satima cca 22:00h. Noćna vožnja kroz BIH, Hrvatsku. U jutarnjim satima dolazak u Budimpeštu. Zajednički odlazak u Vaci ulicu (jednu od najljepših ulica Budimpešte, kratka objašnjenja). Odlazak u hotel na check in cca 14:00h. Slobodno vrijeme za odmor i razonodu. U večernjim satima mogućnost fakultativnog na Čardu, gdje uz muziku i gastronomsku ponudu tradicionalnih jela i pića uživate u trosatnom programu. Noćenje.

3.dan Budimpešta - Loko tour - Doček Nove godine

Doručak. Mogućnost za fakultativni obilazak grada. Prilika da u pratnji vodiča upoznate znamenitosti grada. Ono što će Vam obilježiti upoznavanje: Ribarska kula, Trg Heroja, Andrassy ulica, Opera, Bazilika Szent Istvan, Parlament, Citadela, Brdo Gelert, i dr.). Usputna zadržavanja kod određenih objekata, fotografisanja i kratki predah. Slobodno vrijeme.U večernjim satima ODLAZAK NA DOČEK I PROSLAVU NOVE GODINE! Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan Budimpešta - Sarajevo

Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vrijeme u Budimpešti za razonodu i aktivnosti (Vaci ulica, shopping IKEA - ARKAD i slično). Polazak u poslijepodnevnim satima prema odredištu.Dolazak na odredište u kasnim večernjim satima (Iza ponoći). Kraj programa.

ZA OVO PUTOVANJE VRIJEDE OPĆI USLOVI PUTOVANJA ZA TURISTIČKE ARANŽMANE „VTA agencije“ 2012. godine. NAPOMENA: Agencija zadržava pravo izmjene cijene u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika, te eventualnog poremećaja tržišnih vrijednosti, kao i izmjenu rute kretanja.