info@ekskurzije.ba Sarajevo: 033 555 111 | Travnik: 030 540 855 | Mostar: 036 556 200

Budimpešta / Nova godina

4 dana 2 noćenja sa doručkom

TERMINSKI POLAZAK: 30.12.2018.g.

CIJENA PROGRAMA – 245,00 KM
-rađeno na bazi 35 uplata/osoba

U cijenu programa je uključeno:

  • Prijevoz autobusima visoke turističke klase (klima, WC, TV/DVD);
  • Smještaj u Budimpešti, u hotelu 3* na bazi 2 noćenja sa doručkom  u ½ i 1/3 sobama;
  • Organizacija putovanja i vodička služba;

U cijenu programa nije uključeno:

  • Putničko zdravstveno osiguranje (2,00 KM po danu/osobi do 60god);
  • Turistička taksa –  (plaća se na recepciji);
  • Fakultativni izleti (Plovidba Dunavom 15,00 EUR, Loko tour 15,00 EUR, Čarda 35,00 EUR);
  • Provizija za kartično plaćanje na rate – 8%;
  • Individualni troškovi;

1.i 2.dan Sarajevo - Budimpešta - Doček Nove godine

Polazak ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu u večernjim satima – cca 22:00h. Noćna vožnja kroz BIH, Hrvatsku i Mađarsku uz pauze po potrebi grupe. Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim satima. Zajednički odlazak u Vaci ulicu (jednu od najljepših ulica Budimpešte, uz kratka objašnjenja vodiča oko zamjene nova i transfera). Odlazak u hotel u podnevnim satima - cca 14:00h. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za odmor i razonodu. U večernjim satima mogućnost za fakultativni odlazak na Čardu, gdje ćemo uz muziku i gastronomsku ponudu tradicionalnih jela i pića dočekati Novu 2019.god. ili slobodno vrijeme za doček na trgu. Povratak u hotel. Noćenje.

3.dan Budimpešta / Loko tour - Čarda - Nova godina

Doručak. Slobodno vrijeme. Mogućnost za fakultativni obilazak grada u pratnji vodiča: Trg heroja, Vaci ulica, zgrada Parlamenta, Ribarska tvrđava i Citadela su dio onoga što Vas očekuje. Kraći predah, slobodno vrijeme. U predvečernjim satima mogućnost za fakultativni odlazak na plovidbu, odakle se pruža fascinantna slika Budima i Pešte. Mogućnost za fakultativnu reprizu Nove godine. Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan Budimpešta - Sarajevo

Doručak. Odjava iz hotela. Mogućnost odlaska u shopping centar ili slobodno vrijeme u gradu. Polazak prema Sarajevu u poslijepodnevnim satima – cca 15:00h. Vožnja kroz Hrvatsku i BIH uz pauze po potrebi grupe. Dolazak na odredište u kasnim večernjim satima. Kraj programa.

ZA OVO PUTOVANJE VRIJEDE OPĆI USLOVI PUTOVANJA ZA TURISTIČKE ARANŽMANE „VTA agencije“ 2012. godine. NAPOMENA: Agencija zadržava pravo izmjene cijene u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika, te eventualnog poremećaja tržišnih vrijednosti, kao i izmjenu rute kretanja.