info@ekskurzije.ba Sarajevo: 033 555 111 | Travnik: 030 540 855 | Mostar: 036 556 200

VTA-agencija

 

Naša tradicija pružanja turističkih usluga se veže za dva datuma, davne 1988. godine, kada smo počeli sa svojom djelatnošću pružanja usluga u prijevozu i turizmu, u kojem smo i mi naravno uzeli učešće. Tada je to bila prva privatna firma koja je se bavila prijevozom putnika u Bosni i Hercegovini. Drugi datum je 1995. godina otvoranje agencije u Travniku, koja će kasnije postati sjedište naše VTA agencije. Sada smo već postali sasvim sigurno jedna od vodećih turističkih agencija u regiji. Naš prepoznatljiv stil i ljubaznost osvojila su srca naših klijenata koji upravo nama povjeravaju svoje godišnje odmore. Novo, treće razdoblje našeg poslovanja i uspješnosti se nastavlja, prema već sada inoviranom i prepoznatljivom brand-u VTA – Ventura Travel Agency, sasvim samostalna i neovisna, kao agencija koja je bliže putnicima, sa svojim vlastitim vodičkim kadrom i provjerenim kvalitetom prijevoza…

Naše iskustvo u vođenju i organizovanju đačkih, maturalnih i apsolventskih EKSKURZIJA je rezultat našeg rada i ulaganja u budućnost firme, i naravno već sada se možemo pohvaliti jako dobrim rezultatima. Naš cilj u budućnosti, je prije svega izgradnja prepoznatljivog brand-a u ovoj djelatnosti i afirmisanje mladih osoba u svrhu vođenja grupa.

Pored uspješno organizovanih EKSKURZIJA, naša djelatnost je usko vezana za turizam. Prije svega ukoliko želite da zimujete na Vlašiću, Igmanu, Bjelašnici ili na nekoj od planina Evrope, tu smo mi! Pored zimskog turizma na BiH i inostranim planinama, u mogućnosti smo Vam ponuditi sve što želite. Da li Sejšele, Tajland preko Antalye, Ayvalika sve do Španije, i naravno još mnoge destinacije svijeta.

Također možemo da se pohvalimo, da smo u mogućnosti da Vam obezbijedimo karte za bilo koje destinacije u Evropi i svijetu, ovisno o Vašem opredjeljenju za autobuski ili avionski prijevoz!
Turistička agencija VTA – Ventura Travel Agency se također može pohvaliti kao uspješan organizator i pokrovitelj duhovnih manifestacija koje se događaju na prostorima BiH.

Turistička agencija VTA – Ventura Travel Agency je tu radi Vas. Posjetite Vama najbližu agenciju u Travniku na adresi Donja Čaršija 1a, ili u Sarajevu Sime Milutinovića 3 ili u Mostaru Alekse Šantića 11 !